Release 3.00.02

22. nov 2018, 21:50

Hold, foreningsaktiviteter og hastighed

Denne release indeholder først og fremmest nogle nye spændende funktioner der er ønsket af og implementeret i Københavns Kommune samt nogle praktiske genveje.

NYE FUNKTIONER:

AFVISNINGSÅRSAGER:
Under menupunktet Indstillinger vælger du Anlæg og her finder du nu et nyt menupunkt der hedder "Afvisningsårsager". Her vil det nu være muligt at oprette en Årsag til hvorfor en ansøgning, i forbindelse med en fordelingsperiode, bliver afvist. Du har også mulighed for at strukture dine årsager med en Årsagskode og du kan tilføje en Beskrivelse. Når du afviser en ansøgning, vil årsagsbeskrivelsen automatisk komme med ud på mailen og du kan endda tilknytte en yderligere kommentar til den enkelte afvisning. Årsagskoden er kun til internt brug og kommer ikke med ud. 

AFLYSNINGSÅRSAGER:
Du finder Aflysningsårsager samme sted som ovenstående afvisningsårsager og funktionen er stort set den samme som Afvisningsårsager. Aflysningsårsager benyttes når du aflyser en eksisterende booking.

GENVEJE:
Det er nu muligt at gå direkte fra foreninger til Foreningsportalen istedet for først at skulle vælge en bruger. Du finder funktionen under handlinger helt ude til højre på foreningslisten under foreninger.. Genvejen giver nu også, udover adgang til Foreningsportalen adgang til foreningsløsningen Gladiator og du bliver dermed i stand til direkte at supportere foreningernes præsentation på den nye Aktivportal. I løbet af uge 48, vil du på Anlægslisten under Anlæg, ligeledes ude til højre under handlinger, kunne gå direkte til Colosseum og yde support til huse og haller der benytter denne løsning.

FORBEDRINGER:

STATUS PÅ HASTIGHED:
Det lader til vores fokus på hastighed bærer frugt og vi har ikke haft nogen meldinger om mangel på samme siden sidste release. Vi fortsætter vores optimeringer og lytter naturligvis til dine erfaringer i forskellige browsere og miljøer så vi er sikre på du får optimale arbejdsforhold.

Release 3.00.02

Afvisningsårsager, Aflysningsårsager og genveje

Læs mere

Borgervendt aktivitetsportal

Ny borgervendt aktivitetsportal giver fuldt udbytte af indtastede data.

Læs mere

Release 3.00.01

Hold, foreningsaktiviteter og hastighed

Læs mere