Release 3.00.01

25. okt 2018, 09:37

Hold, foreningsaktiviteter og hastighed

Det er med stor fornøjelse at vi nu byder velkommen til "NEW RELASE" som fremover til følge alle vores releases til Absalon X, Colosseum og Gladiator. "NEW RELEASE" vil indeholde information om nye funktioner og forbedringer af løsningerne.

NYE FUNKTIONER

HOLD:
Det er nu muligt at kræve at der skal være et hold på en facilitetsansøgning. Under fordelingsperiode, finder du nu et afkrydsningsfelt for "Hold påkrævet". Der er implementeret 3 nye opdelinger af alder under hold; 0-18, 19-24 og 25 og opefter, samt afkrydsningfelt for eliteidræt og deltagere med handicap. Ligeledes vil du finde at hold nu fremgår i filtre, lister og Excel eksport, både i Absalon X, Colosseum og på Foreningsportalen.

FORENINGSAKTIVITETER:
I forbindelse med lanceringen af Aktivportalen 3.0, har vi udvidet aktiviteter, under indstillinger, med 2 nye funktioner; Synonymer og muligheden for at knytte en foreningsaktivitet til flere aktivitetskategorier. Formålet med disse 2 funktioner, er alene at understøtte bedre søgeresultater for borgere der søger på foreningsportalen og påvirker kun foreningens aktiviteter.

FORBEDRINGER

HASTIGHED: Vi arbejder meget målrettet på at forbedre hastigheden på fordelingsperiode og søgninger. I går har vi rullet de første forbedringer ud og arbejdet vil fortsætte den kommende uge.

Release 3.00.02

Afvisningsårsager, Aflysningsårsager og genveje

Læs mere

Borgervendt aktivitetsportal

Ny borgervendt aktivitetsportal giver fuldt udbytte af indtastede data.

Læs mere

Release 3.00.01

Hold, foreningsaktiviteter og hastighed

Læs mere