Software
kr7.500,-
(ekskl. moms)

Infoskærmløsning til professionelt brug

Software + Player + Skærm = Køreklar!

BRND Infoskærme™, er en spændende softwareløsning, der åbner op for en helt ny verden af muligheder for at kommunikere professionelt med dine gæster eller kollegaer.

BRND Infoskærme™ er et tillægsmodul til bookingløsningerne Colosseum og Gladiator. BRND Infoskærme™ trækker data direkte fra bookingløsningerne, hvilket gør det meget let at konfigurere, og du kan nøjes med én løsning til at håndtere det hele. BRND Infoskærme™ er udviklet i responsivt design og tilpasser sig let alle skærme og enheder.

BRND Infoskærme™ gør det muligt for dig at konfigurere løsningen nøjagtigt, så den passer til dine behov. Skabeloner kan tilpasses med dit eget logo, farver, baggrunde, indhold i kolonner, kolonnebredde og sågar helt ned på punktstørrelse.

Du kan selv skabe mange forskellige typer indhold og via playlister, kan du præcist styre, hvad der skal vises hvor, hvornår og hvor længe.

BRND Infoskærme™ gør det let for dig at give dine besøgende en god oplevelse.

 

BRND leverer og installerer et komplet program bestående af software, fladskærme og Player. 
Vi kører ikke før, det virker og giver dig hele 3 års garanti!

 

Tag kontrollen over dine skærme og brug dine faciliteter som medie

Vis dagens aktiviteter

Den direkte integration til dit bookingsystem gør det meget let at have en opdateret infoskærm, der viser dagens aktiviteter. Du kan selv bestemme hvilken skabelon, du vil bruge og indholdet i denne.

Sælg reklamer

Det er let at oprette playlister med dine kunders eller dine egne kampagner og løsningen håndterer let både video og grafik. Du bestemmer selv, hvor og hvornår reklamerne skal køres, og du kan lave flotte overgange.

Vis vej med digitale skilte

Ved at kombinere dine faciliteter med skærmlokationer, kan du selv opbygge et digitalt skiltesystem, der hjælper dine gæster på vej rundt i bygningerne. Forskellige ikoner og farver gør det til en leg at være din egen skiltemand.

Upload dagens program fra Excel

Nu kan du overstyre dagens bookinger og vise en playliste, der indeholder dagens program, fx fra et seminar, et stævne eller bare et aktivitetsprogram, der løbende kan opdateres. Ved at give andre adgang til løsningen kan de selv opdatere.

Lav dit eget indhold

Hvis du ikke har færdigt grafisk materiale, er der indbygget et værktøj, der gør det muligt for dig hurtigt selv at udvikle og publicere forskelligt indhold. BRND Infoskærme vil løbende blive tilføjet nye funktioner, der gør det let for dig at være redaktør på dit eget medie.

Byd dine mødegæster velkommen

BRND 13,4” mødeskærm er en god skærmløsning at placere uden for et mødelokale. Skærmen er med touch, kan kobles på netværket eller fungere via WIFI. Mødeskærmen fungerer uden en Player og er køreklar.

 BRND har et komplet program af infoskærme til alle formål. Fra 9.7” til 75”.

BRND leverer og installerer 100% køreklare skærmløsninger til mange forskellige formål. Fastmonterede, mobile, trådløse eller kablede.
BRND skærmløsning og BRND Player er bygget til at køre 24/7/365, hvorfor vi godt tør give hele 3 års onsite garanti på vores løsninger.
BRND leverer og installerer, og vi kører ikke før, det virker!

 

Ring 8813 0000 allerede i dag for yderligere information!