Fjernsupport

BRND har valgt at bruge Join.me til præsentationer og support. Applikationen er enkel, velgennemtænkt og med gode funktionaliteter - præcis som vores egne løsninger!

Gør klar til mødet

Installér desktop versionen på din Mac, PC, tablet eller smartphone - det tager under 1 minut og så er du i gang. Du vil modtage en mail med link til møde- eller supportsessionen, klik på linket og følg anvisningerne.

Desktop
Del eller deltag, når det passer dig. Det er hurtigt, gratis og helt enkelt.

Mobil
Deltag i møder eller præsenter filer og dokumenter i real-time - når og hvor du vil.